T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ZONGULDAK / KOZLU - Kozlu Fatih Anaokulu

Okulumuz Tarihi

Okulumuz, Zonguldak ili Kozlu İlçesi Fatih Mahallesinde yer almaktadır. 2011 yılı aralık ayında hizmet vermeye başlayan okulumuz her geçen yıl üzerine katarak ve kalitesini arttırarak geleceğimiz, değerli çocuklarımızın eğitim öğretim hayatlarına katkıda bulunmaktadır.

2011 yılında 2 ücretli öğretmen ve 25 öğrencisi ile eğitime başlayan Fatih Anaokulu, 2019 - 2020 eğitim öğretim yılı itibari ile 2 idareci, 1 rehber öğretmen, 8 okul öncesi öğretmeni, 1 hizmetli, 1 aşçı, 4 yardımcı personeli ve 180 öğrencisi ile eğitim öğretim faaliyetlerine devam etmektedir.

Okulumuzda öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin kullanımı için projeksiyon, bilgisayar, yazıcı, ses sistemi gibi bilişim sistemlerinin yanı sıra okul güvenliği için iç ve dış güvenlik kameraları, yangın ihbar alarmı bulunmakta olup her yıl düzenli olarak bu sistemlerin bakımları yapılmaktadır.

Okulumuzun iç mekan ve dış mekanları öğrencilerimizin rahat haraket edebileceği ölçülerde olup, bahçemizde kapalı park, kum havuzu, trafik pisti alanları bulunmaktadır. Ayrıca okulumuz içinde bir adet top havuzu ve öğrencilerimizin rahatça yemeklerini yiyebildikleri yemekhane mevcuttur.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 18.10.2019 - Güncelleme: 07.02.2020 12:06 - Görüntülenme: 430
  Beğen | 0  kişi beğendi