ZONGULDAK / KOZLU - Kozlu Fatih Anaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftası kapsamında okulumuzda çocuklarımız için eğlence düzenledik. Sınıflarımızın eğlencelerini videolardan izleyebilirsiniz.

Nis

Ulusal Egemenliğimizin tescillendiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşku ile kutluyor, bu bayramı çocuklarımıza armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ve milli mücadele döneminin kıymetli büyüklerine şehitlerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Nis

Kağıdın geri dönüşüm yolculuğunu bir de Minik Eller sınıfımızdan izleyin. Kağıdın geri dönüşüm aşamalarını çocuklarımız yaparak yaşayarak öğrendiler.

Nis

Okulumuz Minik Eller sınıfı öğrencilerimiz ve sınıf öğretmenimiz ilimiz Maden Müzesini ziyarette bulundular.

Nis

Okulumuzda Dünya Tiyatrolar Günü kapsamında öğrencilerimiz için tiyatro etkinliği düzenlendi.

Nis

Okulumuz Yıldızlar sınıfının hazırlamış olduğu dinozorların dünyası etkinliği büyük ilgi gördü. Etkinlik için sınıf öğretmenimiz Cansu Gizem ÖNDER'e ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi kutlamaları kapsamında öğrencilerimiz sınıflarında etkinlik düzenlediler. Etkinlikler için öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Şanlı Türk tarihimizin dönülmez noktalarından biri olan, tüm dünyaya "Çanakkale Geçilmez"i öğreten 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünü kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı, şehitlerimizi rahmetle ve şükranla anıyoruz.

Kozlu Fatih Anaokulu

Mrt

8 - 14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası kapsamında "Neşeli Balıklar" sınıfımız sınıf öğretmenimiz Burcu Çataklı Bozbay ile birlikte hazırladıkları çalışmaları velilerimize sundular. Bu güzel etkinlik için öğrenci ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Türkiye Bağımlılıkla Mücadele eğitimleri kapsamında okulumuz rehber öğretmeni Ender TÜRKİŞ tarafından sağlıklı yaşam ve teknoloji bağımlılığı modülleri ile ilgili rehberlik etkinlikleri gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda çalışmalarımız devam etmektedir.

Kas

Şanla, şerefle, kahramanlıklarla, gururla kurduğumuz Cumhuriyetimiz 100 yaşında. Nice 100 yaşlara dileklerimizle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarına, şehitlerimize, kahramanlarımıza, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Kozlu Fatih Anaokulu

Cumhuriyet bayramı kutlamaları kapsamında okulumuzda sınıflarımız etkinlikler düzenleyerek 100. yıl bayramımızı kutladılar. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Not: Sistemsel sorunlar nedeni ile kutlama videoları haberimize yüklenememektedir.

Eyl

2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılı uyum haftası 04 - 08.09.2023 tarihleri arasında yapılacak olup uyum haftası ile ilgili hazırlanan programa aşağıdaki görselden ulaşabilirsiniz.

Yeni eğitim öğretim yılımızın tüm öğrenci, veli, öğretmen ve çalışanlarımız için hayırlı olmasını temenni ederiz.

Kozlu Fatih Anaokulu

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında okulumuzda öğrencilerimizle kutlama etkinlikleri yaptık.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında okulumuz öğrencileri için eğlence etkinliği düzenledik. Çocuklarımız doyasıya eğlendiler.